Izvor: Blic, 22.Okt.2016, 17:25   (ažurirano 02.Apr.2020.)

PRVI PLES Evo kako mlada izgleda na venčanju

Bivši farmer i bivši dečko Katarine Živković Bane Janković izgovorio je danas sudbonosno "da" izabranici Mirjani Dimović.

Bane se prvo zakleo na ljubav u crkvi Svetog Dimitrija na Novom Beogradu, a slavlje je potom upriličeno u restoranu na Dedinju.

Mirjana je u šestom mesecu trudnoće, a u venčanici izgleda perfektno. Par je u salu ušao uz gromoglasan aplauz, potom su pojeli pogaču i prekrstili se, da bi onda zaplesali prvi ples.

Trpeza je prepuna >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << i obiluje kako raznim vrstama mesa, tako i salatama i dezertima.

U isto vreme, Banetova bivša devojka, Katarina Živković se našalila da je krenula na svadbu, ali naravno, ne na Banetovu.

- I ja sam krenula na svadbu... ali u brčko - napisala je Katarina.

I dok Banetu cvetaju ruže na privatnom planu, kod Kaće to nije slučaj:

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.