PREOKERT Roma sada ne da Kolarova, “vučica” nudi novi ugovor Srbinu!

Izvor: 011vodič.com, 01.Sep.2019, 09:08   (ažurirano 02.Apr.2020.)

PREOKERT Roma sada ne da Kolarova, “vučica” nudi novi ugovor Srbinu!

Aleksandar Kolarov je bio na izlaznim vratima Rome. U Turksoj su, tačnije u Bešiktašu, raširenih ruku čekali Srbina. Nadali su se drugačijem raspletu u Rimu. Međutim… “Vučica” ne samo da neće da proda Kolarova, već mu je ponudila i novi ugovor!
Kladionica MaxBet nudi kvotu 3,05 na pobedu Rome protiv Lacija.
Kako piše “Skaj sport” klub iz Rima je svestan da srpski fudbaler i te kako znači ekipi, pa će, pored toga što je cilj i želja podmlađivanje >> Pročitaj celu vest na sajtu 011vodič.com << ekipe, zadržati trojicu-četvoricu starijih igrača. Kolarov je prvi na toj listi. Uostalom, Srbin je u prvom kolu pokazao da, ne samo da nije “za bacanje”, već i da mnogo toga zavisi od njega. On je bio strelac prelepog pogotka iz slobodnog udarca u remiju Rome i Đenove, 3:3.
Kapiten “orlova” ima ugovor sa Rimljanima do leta 2020. godine. Klub će da mu ponudi produžetak saradnje na još godinu dana, a ukoliko se fudbaler pokaže u tom periodu, iz Rima najavljuju novi. Ipak, treba reći da će Kolarov na leto 2012. godine imati blizu 36 godina, pa je realnije da tada završi, ako ne karijeru, onda sa Romom. Ipak, nikad se ne zna…
La Roma quiere blindar a Aleksandar Kolarov https://t.co/RBz5EFuKsH
— Fichajes.net (@fichajesnet) August 31, 2019


The post PREOKERT Roma sada ne da Kolarova, “vučica” nudi novi ugovor Srbinu! appeared first on Magazin o pop kulturi i zvezdama.

Nastavak na 011vodič.com...






Povezane vesti

Kalinić u nedelju uveče stiže u Rim!

Izvor: 011vodič.com, 01.Sep.2019

Nikola Kalinić se nije naigrao u Atletiko Madridu… Njegov sunovrat, zapravo, počinje od trenutka kada je vraćen sa Svetskog prvenstva u Rusiji. Selektor “kockastih” Zlatko Dalić po kratkom postupku je rešio neposlušnost Kalinića…. Kladionica MaxBet nudi kvotu 2,65 na pobedu Đenove protiv...

Nastavak na 011vodič.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta 011vodič.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta 011vodič.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.