POSLE TEŠKIH REČI I SKANDALA Željko Šašić se pomirio sa bivšom ženom!

Izvor: Blic, 05.Mar.2017, 11:05   (ažurirano 02.Apr.2020.)

POSLE TEŠKIH REČI I SKANDALA Željko Šašić se pomirio sa bivšom ženom!

Posle godina prepucavanja po medijima i sudovima, situacija se drastično promenil za bivše supružnike Sonju Vuksanović i Željka Šašića.

kako je Željko podelio za jedan list, njih dvoje su "potpisali primirje". Sonja je teretila Željka za neplaćene alimentacije prema njihovoj ćerki Sofiji.

- To je završena priča. Stali smo sa tužbama, videćemo šta će dalje biti. Potpisali smo primirje! O tome više neću da pričam. Danas se dobro osećam i eto, neću o tome. Ako ponovo budem iznerviran ili isprovociran, ko zna - rekao je Šašić za "Scandal". Inače, Sonja je danas u braku sa Acom Lukasem, za kojeg se udala pošto je ostavila Šašića.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Željko Šašić se pomirio sa bivšom ženom!

Izvor: Svet plus, 05.Mar.2017

Godinama su se Željko Šašić i Sonja Vuksanović prepucavali po medijima i vukli po sudovima, ali tome je izgleda došao kraj jer su rešili da zakopaju ratne sekire...Razlog svađa i razmirica na relaciji bivših supružnika Sonje Vuksanović i Željka Šašića jeste to što ga je ona teretila za...

Nastavak na Svet plus...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.