PLAKALA SAM I VRIŠTALA Potresna poruka trudne Milice Dabović

Izvor: Blic, 22.Okt.2017, 10:15   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"PLAKALA SAM I VRIŠTALA" Potresna poruka trudne Milice Dabović

Milica Dabović uskoro bi trebalo da se porodi i na svet donese svoje prvo dete sa izabranikom nepoznatim javnosti koji se zove Vuk.

Dabovićeva je pre porođaja nekoliko dana otputovala u Crnu Goru gde je uživala u druženju sa porodicom. Oni su je i inspirisali da objavi poruku u kojoj je objasnila kako je živela proteklih godina, te da su joj se dašavale i lepe i ružne stvari.

- Razmišljam, zatvorila sam oči na par minuta i odlučila da počnem svoju priču. >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << Odrasla sam, mislim da mnogo toga znam, a svesna sam koliko ne znam, i koliko toga još treba da naučim. Kao mala sam uvek želela da budem prva u svemu, nisam znala za poraze i najviše na svetu sam volela pobede, porodicu i loptu! Nisam znala koliko se zapravo samo iz poraza može naučiti i koliko te poraz tera na više (a tera te i da ga voliš) Pitate se čega više? Pa, reći ću vam, više rada, treninga, odricanja, suza, znoja, želje, borbe, više ciljeva, ljubavi, vremena, odlučnosti... Jedno što nikada nisam želela, a to je da odustanem jer i kada mi je bilo teško, preteško znala sam da sam rođeni fajter, umela sam da se borim, da verujem, da dajem svoj maksimum, da kidam, da plačem, vrištim a i da se mučim i maltretiram ,da opstajem i da za sve postoji razlog i pravo vreme. Kada čitam vase porukice, zapitam se da li imate predstavu šta je život? To je jedna velika borba, jedan rat sa mnogo bitki u kojima moramo pobeđivati, a nikako odustajati! Zainatite se, kada trenirate bilo koji sport nema više nazad, samo napred CILJ, ŽELJA I VOLJA. Nema ništa lepše, verujte mi. Terajte sebe na ostvarenje iz dana u dan, verujte da i vi možete biti jedan Nole, Teo, Đorđević, Stojaković, Danilović, Prtrović,Bogdanović, Žika, Prlainović, Čavić, Tipsarević, Zimonjić, Kralj, Mihailović, Mijatović, Grbić, Štefanek, Lekić, Šekarić, Ognjenović, Ivanović, Janković, Maksimović, Mandić, Tijana, Ana ili Milica, da i vi možete biti slavni, osvajati medalje, odlaziti na Evropska i Svetska prvenstva, verujte mi da do OLIMPIJSKIH IGARA nije teško doći samo ako je vaša vera dovoljno jaka. Nemojte da ja verujem više od vas!!! Možete se vraćati sa osmehom na licu, biti ponos vašim roditeljima i ponos cele Srbije. Ne postoji lepši osećaj od tog. Verujte mi, ja znam, ja sam osvajala, verovala i nikada nisam odustajala!! Voli vas Mili!!! Nikad ne odustaj!

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

(FOTO) POTRESNA PORUKA TRUDNE MILICE DABOVIĆ: Kidala sam se, vrištala i plakala, a za sve postoji razlog!

Izvor: Kurir, 22.Okt.2017

Bivša košarkašica uskoro bi trebalo da se porodi i na svet donese svoje prvo dete sa izabranikom nepoznatim javnosti koji se zove Vuk.

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.