Izvor: Press, 10.Apr.2018, 17:20   (ažurirano 02.Apr.2020.)

PEVAČ IMA PRELEPU SUPRUGU, a sada je pokazao i SINA

Vaskršnje praznike u krugu porodice proveo je i pevač Boban Rajović koji često nastupa, ali ovoga puta napravio je izuzetak.
Ove godine Boban je Vaskrs proslavio sa suprugom i sinom, a ćerke su najverovatnije izostale sa porodičnog ručka iz opravdanih razloga. 
Promo foto
Borba sa sinom... Andrija i Boban Rajović Rajović je jednom prilikom otkrio kako je oženio Draganu uprkos >> Pročitaj celu vest na sajtu Press << protivljenju njenih roditelja:
- Bio sam malo divlji u tinejdžerskom dobu, kao i svako dete u tim godinama, što je trajalo do moje dvadesete. Imao sam cura i cura koje sam dovodio kući: Pakistanke, Marokanke, crnkinje, Dankinje, otac se hvatao za glavu i pitao me kad ću dovesti neko zdravo čeljade, a onda je sve učestalije počeo da vrši pritisak na mene da se oženim. Imao sam dvadeset godina kada sam upoznao Gagu, ćerku Crnogorca Mirka Vukovića. Kada sam to ocu saopštio, on je rekao: "Sine, kupujem ti crnogorsko odelo da se njome oženiš" Njeni tada nisu hteli da čuju za mene i govorili su: Gde ćeš za onog kriminalca? Ali, kažem ja njoj: "Ti si moja i to je to". Nisu mogli očima da me vide, a sad se kunu u mene - ispričao je Boban.

SHARE:

Nastavak na Press...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.