PETA kritikovala Bijonse zbog kostima na Super Boulu

Izvor: Blic, 06.Feb.2013, 17:48   (ažurirano 02.Apr.2020.)

PETA kritikovala Bijonse zbog kostima na Super Boulu

Bijonse je razljutila aktiviste za prava životinja drugi put za manje od mesec dana, ovoga puta jer je na nastupu u poluvremenu Super Boula nosila kostim od pitona, iguane i krave.

"Da je Bijonse gledala neki od naših videa kladimo se da nikada više ne bi želela da je vide u nečemu napravljenom od zmije, guštera, zečeva i drugih životinja koje umiru bolnom smrću", bili su žestoki kritičari iz PETE.

"Današnja modna industrija sve više se okreće veganskom >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << načinu razmišljanja, ali Bijonse je to smetnula s uma".

Pevačicin uzani kostim za nastup na Super Boulu dizajnirao je Rubin Singer, koji je za inspiraciju preuzeo svoju kolekciju jesen/zima 2013. nazvanu "Dominacija valkire".

Komplet od jakne, trikoa i suknje pravljen je 200 sati a sačinjen je od kože pitona i iguane, najlona, metala, plastike, svile i čipke. "Ovo je bio najveći trenutak moje karijere", izjavio je Singer za "Njujork tajms".

Ovo je drugi skandal u koji su upleteni Bijonse i PETA za manje od mesec dana.

Akivisti za zaštitu životinja kritikovali su pevačicin nastup na inauguraciji Baraka Obame kada je nosila bundu od lasice.

"Kakvu poruku šalje jedna od najpopularnijih muzičarki na svetu kada nosi krzno na tako dramatičan način?", napisala je PETA, istakavši da prva dama SAD Mišel Obama ne nosi bunde.

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

PETA kritikovala Bijonse zbog kostima na Super Boulu

Izvor: Dzungla.org, 06.Feb.2013

Bijonse je razljutila aktiviste za prava životinja drugi put za manje od mesec dana, ovoga puta jer je na nastupu u poluvremenu Super Boula nosila kostim od pitona, iguane i krave.... Opširnije na Blic online

Nastavak na Dzungla.org...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.