Izvor: Blic, 21.Nov.2005, 13:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Oženjen sam, al’ živim kao momak!

Oženjen sam, al’ živim kao momak!

Saša Matić još dugo neće biti dever na svadbi svog brata blizanca Dejana. Bar sudeći po onome što smo od njega čuli pre nekoliko večeri na koncertu u Bijeljini gde je, na osnovu glasova gledalaca BN televizije, dobio nagradu za album godine. Dejan je dobio nagradu za baladu (po definiciji: tužna pesma) godine. A ekipa 'Blica' je zaključila da samo neoženjeni muškarci pevaju tužne pesme. Oženjenima i nije do pevanja! Šalu na stranu, >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << ali razgovor je tekao ovako:

Kada ćete nagovoriti brata da se oženi?

- Nema razloga da ga nagovaram. Kad dođe vreme, kad sam oseti i odluči, oženiće se. I, znate šta? Ne bih ga baš nagovarao (smeh)! Nije valjda da se kajete što ste se oženili?

- Ne, ne, ne, daleko od toga! Ali... Neka on, ipak, sam odluči. Nek proživi dok još može.

Čujem li ja to u vašem glasu žal za momačkim životom?

- Ma, ne! Ženidba nije mnogo toga promenila u mom životu. I dalje sam veoma zauzet poslom i karijerom, a sve ostalo je isto. Porodica me, naravno, podržava u tome što radim. Svi oni lepo žive od mog posla, pa što me ne bi podržavali?! Priča se da vam je žena izuzetno tolerantna i da ne pravi ljubomorne scene kada u šest ujutru dođete kući.

- (smeh) Pa, dobro, preteram i ja ponekad, ali nisam imao većih problema sa ženom. A kada oseti ženski parfem na vama?

- Pa to je normalno! Ja i pevam ženama. Šta bismo mi da nije žena? Nisam ja profesor muzike u školi koji radi od osam časova ujutru do pet po podne, pa da se žena čudi kad dođem kući odakle ženski parfem na meni! Pevam u kafani i naravno da sam okružen ženama. Budući da ste i svoju suprugu upoznali upravo u kafani, stvarno 'nema razloga' da bude ljubomorna na druge žene!

- Jeste (smeh). Ali ne dam da se mnogo polemiše o tome. Ona zna kakvim se poslom bavim. Mislim da je šest godina zajedničkog života dovoljno da me upozna kao osobu i da se pomiri i sa mojim poslom i sa načinom života. S. Stanković

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.