Greške koje pravite prilikom pranja veša

Izvor: B92, 06.Apr.2014, 15:29   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Greške koje pravite prilikom pranja veša

Uprkos jasnim uputstvima proizvođača o pranju pojedinih komada odeće i uputstvima za korišćenje deterdženta, može da se dogodi da sveže oprani veš ima neprijatan miris ili mrlje. Razlozi zbog kojih se to događa vezani su uz sitne propuste - donosimo 4 najčešća, i načine kako da ih popravite i imate blistavi i mirisni veš.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Najčešće greške koje pravite prilikom pranja veša

Izvor: Press, 06.Apr.2014

1. Pranje veša na preniskoj temperaturi. Mišljenja smo kako niža temperatura pranja čuva tkanine, što je tačno, ali ukoliko pri tome koristite pogrešan deterdžent veš neće biti adekvatno opran. Koristite li prašak koji se pri niskim temperaturama ne otapa, možete uništiti odeću zbog toga...

Nastavak na Press...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.