Ovo su najčešće greške koje nam sprečavaju prilivanje novca

Izvor: 011vodič.com, 23.Feb.2021, 11:07

Ovo su najčešće greške koje nam sprečavaju prilivanje novca

Novac je živa energija, kažu stručnjaci za feng šui, i stvara se iz drugog izvora energije – rada, a ovaj ciklus treba uvažavati i ukazivati mu poštovanje.
Foto: Shutterstock
U skladu s tim, privlačenje obilja i bogatstva počinje iz našeg odnosa prema njemu, a u tome pravo mesto treba da ima i naš novčanik. Da biste ga uredili u skladu sa feng šui principima, treba uvek da bude uredan i da se u njemu lako snalazite.
Nosite u novčaniku samo ono vam je zaista potrebno >> Pročitaj celu vest na sajtu 011vodič.com << i što tu pripada – novac i kartice, ali ne i gomilu papirića, starih računa ili vizitkarte. Trudite se da uvek ima dovoljno mesta u njemu, ali nikad nemojte dozvoliti da u njemu ne bude novca, a da vam stoji na računu i da sve plaćate karticom.
Najvažnije je da u kući svoj novčanik uvek držite na posebnom mestu. Ono treba da bude naročito odabrano, istaknuto i lepo, a možete da ga označite ukrasnom tacnom ili podmetačem.
Dobra ideja je i da ga odlažete u specijalnu kutiju, koja treba da izgleda luksuzno i skupoceno. Svaki put kad stavljate novčanik na mesto, podsetite sebe na osećaj zahvalnosti što ste imali zdravlja, znanja i veština da novac u njemu zaradite, piše Lepa&Srećna.



The post Ovo su najčešće greške koje nam sprečavaju prilivanje novca appeared first on Zenski Magazin.

Nastavak na 011vodič.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta 011vodič.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta 011vodič.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.