Ove životinje su obeležile 2018. godinu (VIDEO)

Izvor: Vesti-online.com, 31.Dec.2018, 16:30   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ove životinje su obeležile 2018. godinu (VIDEO)

Od užičkog psa traktoriste, preko svinje koja ima čopor pasa, do morža koji radi trbušnjake, ova godina će biti upamćena po urnebesnim reakcijama životinja širom sveta. Smestite se udobno i pogledajte na šta su sve divlje životinje i kućni ljubimci spremni.

Jedan poljoprivrednik u Užicu pohvalio se svojim pomoćnikom u njivi.

U jednom parku na Krimu odigrao se ovaj nesvakidašnji susret lava i ljudi. Lav, po imenu Filija, se dosađivao dok se sunčao, pa >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << je sa oduševljenjem prihvatio igru sa turistima koji su se vozili u otvorenom bagiju.

Lion jumps into open vehicle full of tourists on safari tour https://t.co/HKsMFE0om2 pic.twitter.com/ap5GyC5ylx— RT (@RT_com) September 4, 2018

Retko kada možemo videti kako se slabašna životinja bori protiv predatora. Međutim, jedna veverica pokazala je neverovatnu hrabrost dok je branila svoje mladunce prilikom susreta oči u oči sa zmijom otrovnicom.

Da majmuni apsolutno nemaju srama, dokaz je i snimak posramljene turistkinje na Baliju.

Internetom je počeo da se širi snimak morža koji vredno pumpa trbušnjake, a na kraju zdušno aplaudira sam sebi. Za mesec dana video ovog neobičnog bildera skupio je preko 53 miliona pregleda, a podeljen je više od 500.000 puta.

Nastavak na Vesti-online.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.