Ove godine lajv prenos s Ušća! (FOTO, VIDEO)

Izvor: Mondo, 01.Jan.2018, 13:45   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ove godine "lajv" prenos s Ušća! (FOTO, VIDEO)

Repriza famoznog koncerta na kojem je bilo deset ili 40.000 posetilaca

Sledeće godine se navršava pet godina od koncerta Jelene Karleuše na Ušću i pet godina nakon prepucavanja s medijima koji su izvestili da je "koncert bio slabo posećen".

"Gađalo se ciframa", pa su pojedini mediji izvestili da je na Ušću bilo desetak hiljada fanova Jelene Karleuše, dok je ona tvrdila da je bilo 40.000 ljudi.

Izveštaj s koncerta na Ušću

Od tada >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << traje Jelenina svađa s medijima, a 2018. godine će, nadamo se, biti okončana.

Razlog je jednostavan - ona će ponovo održati koncert na istom mestu.

Pevačica je u intervjuu "Srpskom telegrafu" otkrila planove za 2018. godinu.

"U pripremi je novi album, veliki, mamutski koncerti širom regiona, nastavak borbe, jer ja tako samo znam od malena, pa ako sve bude u redu, opet Ušće! Samo, ovaj put će biti lajv prenos, da cela Srbija vidi pravo stanje stvari", rekla je Karleuša.

Podsetite se prvog koncerta.



Izvor: YouTube

Nastavak na Mondo...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.