Ovako treba da izgleda prava prava holivudska zvezda

Izvor: Press, 15.Nov.2016, 13:21   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ovako treba da izgleda prava prava holivudska zvezda

Glumica Kejt Bekinsejl važi za jednu od najlepših holivudskih zvezda, a svaki put kada se pojavi na crvenom tepihu, ona pokaže zašto je to tako…
foto: zena.blic.rs
Kejt Bekinsejl (43) je izgledala neverovatno kada se pojavila na svečanoj proslavi u Los Anđelesu u uskoj crvenoj haljini. 
Njena vitka figura je došla do izražaja u punom sjaju u uskoj haljini koja je otkrivala ramena, a >> Pročitaj celu vest na sajtu Press << visoki šlic sa prednje strane je pokazao i zgodne noge lepe glumice.
Ona je malo začinila celu kombinaciju zlatnom čoker ogrlicom, čime je uspela da uklopi jedan od najpopularnijih modnih trendova uz elegantnu večernju haljinu i da postigne sjajan efekat.
 

 
Kosa u “holivudskim talasima” je doprinela eleganciji, kao i diskretna šminka.
Kejt je nedavno priznala da je upala u nevolju jer je nacrtala penis na domaćem zadatku svoje ćerke, a priznala je da voli i da uređuje voće tako da podseća na muški polni organ.
Kejt Bekinsejl ima ćerku Lili (17) sa bivšim suprugom, glumcem Majklom Šinom (47). Njih dvoje su se rastali 2003. godine, a on je sada u vezi sa komičarkom Sarom Silverman. 

Pored lepote, Kejt očigledno ima i dobar smisao za humor!

Nastavak na Press...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.