Izvor: Press, 21.Dec.2018, 17:09   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ovako je Neda pozdravila Bregovića

Bilo da je na velikom koncertu kakav je nedavno održala u Stožicama u Ljubljani ili u klubu kakav je Presha Lounge u mestu Ravne na Koroškoj, pop diva Neda Ukraden se po ko zna koji put uverila da publika peva sa njom u glas, svaku pesmu, pa i “Viljamovku”! Prilikom nedavnog nastupa u klubu Presha na severu Slovenije, Neda je učinila jedan nesvakidašnji gest pozdravivši Gorana Bregovića pesmom “Đurđevdan”. >> Pročitaj celu vest na sajtu Press <<
 


 
“U isto vreme kada sam ja pevala u slovenačkom gradu Ravne na Koroškoj, Bregović je održao svoj fantastični koncert. Iako sam želela da budem prisutna, i bila sam pozvana da dođem sa svojom proodicom, zbog svog zakazanog koncerta koji je dogovoren mnogo pre, nisam mogla doći, ai sam ipak te večeri otpevala njegov čuveni hit “Đurđevdan” i poslala mu pozdrave zajedno sa publikom iz kluba Presha Lounge. Brega je dobio snimak i bilo mu je drago da su uživali i posetioci mog nastupa u Sloveniji!”, rekla nam je pop diva, koja će do nove godine obići čitav region na turneji koja će obuhvatiti Hrvatsku, Sloveniju, ali i grad Pečuj u Mađarskoj, dok će u najluđoj noći pevati u Portorožu, u klubu “Pergola”.
 

 

Nastavak na Press...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.