Ovako izgledaju asocijacije na Pinku! (VIDEO)

Izvor: Mondo, 11.Mar.2017, 11:22   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ovako izgledaju "asocijacije" na Pinku! (VIDEO)

Dok na RTS-u osvajate novac, na ružičastoj televiziji za svaki tačan odgovor, starleta skida jedan komad odeće?!

U novoj emisiji "Moćni program", Ognjen Amidžić je za svoje goste Divnu, Marka, Jarana i Cezara, imao neobičnu igricu.

Naime, oni su igrali asocijacije, s tim što je za svako pogođeno polje, starleta Senada Nurkić, odnosno, Maca Diskrecija skidala neki deo garderobe sa sebe.

U poljima su bili pojmovi koji simbolizuju gradove bivše >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << Jugoslavije, Beograd, Ljubljana, Sarajevo i Zagreb, međutim, gosti su se malo više mučili sa pogađanjem. Za koji god tačan odgovor, nije bilo poena ili nagrada, već je Maca bacala po komad odeću iza paravana...

Ovo je kviz: Pobednica Slagalice za MONDO!

Najviše su se "takmičari" mučili oko konačnog rešenja, ali je na kraju Cezar pogodio da je u pitanju pojam "prestonica", a pošto je dao tačan odgovor, neće osvojiti novac, nego će se Maca  skinuti pred njim.

Voditelj je za najavu ove emisije rekao da će biti u pitanju "neobičan program sa gostima koji imaju neobične poglede na svet."

Kakve "neobične" asocijacije, šta kažete?



Izvor: YouTube

Nastavak na Mondo...






Povezane vesti

Povratak Mace Diskrecije: Starleta ponovo peva i daje savet muškarcima

Izvor: Tracara.com, 11.Mar.2017

Maca ponovo na malim ekranima (foto: Screenshot) Sinoć je na televiziji Pink počelo emitovanje kasnovečernjeg zabavnog programa pod nazivom Moćni program, čiji je voditelj Ognjen Amidžić, a koji je u prvoj emisiji imao veoma zanimljive goste. Pored Amidžića, u ulozi voditeljke našla se i starleta...

Nastavak na Tracara.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.