Ovaj neobičan mačak će vas oduševiti izgledom (FOTO, VIDEO)

Izvor: Vesti-online.com, 22.Nov.2018, 16:55   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ovaj neobičan mačak će vas oduševiti izgledom (FOTO, VIDEO)

Vilfred Ratnik (Wilfred the Warrior) pripada rasi činčila persijanera, ima krupne smaragdnozelene oči i neobične "vampirske" zube. Zbog svog izgleda, postao je zvezda Instagrama.

Vilfred ima više od 90.000 pratilaca na Instagramu, a profil mu je otvorila njegova vlasnica Džena Milvard iz Finčlija.

Oni koji redovno gledaju njegove fotografije i video-snimke kažu da u isto vreme deluje kao sladak macan, ali i zastrašujuće.

PART 1: On a beautiful late >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << summer evening this July, Wilfred was honoured to be visited by a talented photographer who was in the area and wanted to meet him to take his picture!!! Thank you @allister_ann for immortalising Wilfred in these BEAUT pics! Following instalment tomorrow . . . . . . . . #cat #cats #catsofinstagram #cats_of_instagram #photooftheday #picoftheday #photographer #photography #vintage #art #film #filmcamera #filmphotography #photoart #london #timeoutlondon #londonlife #thisislondon #alexandrapalace #crouchend #cute #mood #currentmood #artist

A post shared by Wilfred Warrior (@wilfredwarrior) on Sep 19, 2018 at 11:45am PDT

- Ljudi misle da mu fotografije obrađujem u Fotošopu. Ne veruju da je stvaran - kazala je Džena, te istakla da želi u najboljem svetlu da predstavi svog ljubimca, koji je prijateljski nastrojen prema svima.

Kako je otkrila, mačor Vilferd je prava spavalica - u stanju je da spava i po 20 sati dnevno. U suprotnom, ako se dobro ne odmori, postaje mrzovoljan.

This little fucker looks like my GrandMa! I love my GrandMa but hate Cats. @iamrapaport is live!!! #disruptivebehavior s/o @wilfredwarrior

A post shared by Michael Rapaport (@michaelrapaport) on Nov 11, 2018 at 8:23am PST

Dok obožava da se druži sa ljudima, druge mačke "ne prihvata" tako lako.

Ratnik, kako ga zove vlasnica Dženi, baš kao i druge mace, voli da radi zabranjene stvari, a Milvardova kaže da postoji rečenica koja ga najbolje predstavlja: "On je veličanstveni gremlin koji uživa u životu".

Nastavak na Vesti-online.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.