Otkrijte koji lik u novoj sezoni “Simpsonova” umire!

Izvor: BKTV News, 21.Jul.2014, 23:01   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Otkrijte koji lik u novoj sezoni “Simpsonova” umire!

Producent najpopularnije crtane serije “Simpsonovi” Al Džin otkrio je nedavno da će u novoj sezoni ove serije jedan od likova zauvek otići, a sada je otkriveno i o kom je liku tačno reč!

Naime, gostujući na tribini udruženja televizijskih kritičara Al Džin je rekao da je lik koji umire blisko vezan za Barta, a poslednja epizoda će se zvati “A Clown in te dumps”. Naravno, mislio je na Heršela Šmojkela Pinčasa Jeručama Krastovskija – Klovna Krastija.
>> Pročitaj celu vest na sajtu BKTV News <<
“Njegova smrt pokazaće koliko je on zapravo bio bitan lik u ovoj seriji”, rekao je Al i takođe otkrio da klovn iz ove serije neće poginuti u nekoj krvavoj sceni, ali će svakako nedostajati jednom od glavnih likova – Bartu.
Autor: svetplus.com
The post Otkrijte koji lik u novoj sezoni “Simpsonova” umire! appeared first on BK Televizija - BKTV News - Telefakt.

Nastavak na BKTV News...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta BKTV News. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta BKTV News. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.