Osma epizoda »Ratova zvijezda« u maju 2017.

Izvor: Nezavisne Novine, 13.Mar.2015, 13:20   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Osma epizoda »Ratova zvijezda« u maju 2017.

LOS ANĐELES - Osma epizoda serijala "Ratovi zvijezda" u bioskope stiže 26. maja 2017. godine, saopštio je Dizni.

Rajan Džonson će napisati scenario i režirati najnoviju epizodu serijala.

Iz Diznija su saopštili i da će se prvi "samostalni" film sa likovima iz univerzuma "Ratovi zvijezda" zvati "Rouge One" i da će u njemu igrati britanska glumica Felisiti Džons. Taj film u bioskope stiže 16. decembra 2016.

"Rogue One" je prvi u novom serijalu filmova koji >> Pročitaj celu vest na sajtu Nezavisne Novine << će se baviti likovima i događajima van srži "Ratova zvijezda". Taj spinof režiraće Garet Edvards koji je radio na prošlogodišnoj "Godzili".

Sedmi film u franšizi "Star Wars: The Force Awakens" u bioskope stiže 18. decembra i u njemu uz "originale" Harisona Forda, Keri Fišer, Marka Hamila, Entonija Denijelsa, Pitera Mejhjua i Kenija Bejkera igra i oskarovka Lupita Njong'o.

Nastavak na Nezavisne Novine...






Povezane vesti

Osma epizoda "Ratova zvezda" u maju 2017.

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 13.Mar.2015

Osma epizoda serijala "Ratovi zvezda" u bioskope stiže 26. maja 2017. godine, saopštio je Dizni...Rajan Džonson će napisati scenario i režirati najnoviju epizodu serijala...Iz Diznija su saopštili i da će se prvi "samostalni" film sa likovima iz univerzuma "Ratovi zvezda" zvati "Rouge One" i da...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Nezavisne Novine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Nezavisne Novine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.