Izvor: Blic, 10.Maj.2005, 12:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Orlando Blum u vezi sa voditeljkom MTV-ja

Orlando Blum u vezi sa voditeljkom MTV-ja

Orlando Blum (28), koji je u januaru (valjda) raskinuo dugogodišnju vezu sa Kejt Bosvort, navodno je u vezi sa Vanesom Minilo (24), voditeljkom MTV-ja. Njih dvoje su viđeni zajedno na žurci koja je priređena povodom premijere Orlandovog novog filma 'Nebesko kraljevstvo' u njujorškom klubu 'Džipsi Ti'. Izvor 'Njujork posta' je ispričao: 'Blum i Vanesa su čitavu noć proveli u intimnom razgovoru. Stalno su se dodirivali, a kasnije >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << su odigrali i nekoliko stiskavaca.

Boj Džordž: Žene me seksualno privlače!

Boj Džordž (43), deklarisani homoseksualac, tvrdi da ga seksualno privlače njegove drugarice, ali... Džordž je objasnio: 'Definitivno postoji privlačnost između mene i mojih drugarica. Međutim, mislim da čovek može biti intimniji sa nekim kada se isključi seksualni aspekt. Seks donosi nešto mračno u vezu i uvek komplikuje stvari. Ja živim zajedno sa drugaricom Kristinom i mi smo kao matori bračni par.

Dženi Mekarti previše zategnula lice

Dženi Mekarti (33), nekadašnja zečica 'Plejboja' koja se proslavila pojavljivanjem u nastavcima filmova 'Vrisak' i 'Mrak film', više se ne smeje. Ne zato što neće, već zato što ne može. Bukvalno. Naime, Dženi je uz pomoć injekcija zategnula lice, ali su lekari izgleda stavili previše botoksa, pa su joj mišići lica toliko zategnuti da ne može normalno da se nasmeje.

Kristina Agilera ne želi Britni Spirs na svom venčanju

Drugarice, prokletnice, šta učini ti... Elem, Kristina Agilera odbija da Britni Spirs pozove na svoje venčanje sa Džordanom Bratmanom, koje će se održati najverovatnije na jesen, zato što ni Britni nije pozvala nju na svoju svadbu. Jedno kraće vreme dve velike rivalke su, bar za medije, bile u velikoj ljubavi i hvalile se kako su najbolje drugarice još iz vremena kada su kao devojčice počinjale pevačku karijeru. Al’ zamalo. Kristina je izjavila: 'Nema teorije da ću Britni pozvati na svoje venčanje. Ona je mene ispalila za njenu svadbu, pa joj sada vraćam istom merom.'

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.