Orgazam: Hod otkriva koliko si zadovoljna seksom

Izvor: 011vodič.com, 09.Feb.2015, 21:20   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Orgazam: Hod otkriva koliko si zadovoljna seksom

Ljudi koji vole modu često kažu da je život velika modna pista. Bez obzira na to da li si saglasna sa tim ili ne, način na koji hodaš može da otkrije štošta o tebi – između ostalog i koliko si zadovoljna seksom.
Energičan hod otkriva da je žena zadovoljna seksualnim životom, dok je “uštogljeno” koračanje znak da u krevetu baš i nije sve idealno, pokazala je nedavno sprovedena studija.
Istraživanje je sprovedeno u Belgiji, žene su odgovarale na pitanja koja se tiču >> Pročitaj celu vest na sajtu 011vodič.com << njihovog seksualnog života, a naučnici su analiziralil način na koji ove žene hodaju.
Istraživači nisu unapred znali ništa o seksualnom životu učesnica studije, ali analiza njihovog hoda otkrila im je da dame koje brzo, energično hodaju češće doživljavaju orgazam i zadovoljnije su seksom.
Nimalo iznenađujuće, ova studija pokazala je da žene koje češće doživljavaju vrhunac imaju više samopouzdanja, što se odražava i na njihov hod – koračaju energičnije, korak im je duži i lakši i izgledaju kao da se pomalo “šepure”.

The post Orgazam: Hod otkriva koliko si zadovoljna seksom appeared first on 011VODIC.COM.

Nastavak na 011vodič.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta 011vodič.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta 011vodič.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.