Izvor: Blic, 03.Jan.2007, 13:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Opra Vinfri otvorila školu

Opra Vinfri otvorila školu

Voditeljka Opra Vinfri otvorila je juče Opra Vinfri akademiju za lidere koju će pohađati samo devojke u Mejertonu, nedaleko od Johanezburga u Južnoj Africi.

Opra je napravila privatnu školu za sve devojke koju imaju potencijal u različitim životnim pozivima bez obzira na njihovo socijalno poreklo i status. Akademija se gradila pet godina, a u nju je uloženo 40 miliona dolara. Naime, Opra je odlučila da ne daje novac u dobrotvorne svrhe jer ima osećaj kako ispisivanjem čekova zapravo ne učestvuje u pomoći siromašnima, pa se odlučila sagraditi novu školu kako bi se osećala bliže onima kojima želi pomoći.

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.