Ona će opet OVAKO? (VIDEO)

Izvor: Mondo, 02.Jan.2019, 11:45   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ona će opet OVAKO? (VIDEO)

Pevačica Maja Berović otkrila planove za 2019. godinu

Maja Berović je pevačica koja predstavlja svojevrsni fenomen zajedno s kolegama Bubom i Džalom - domaća javnost ih ili voli ili "uopšte ne razume kako su oni popularni", ali je činjenica da je prošle godine bila na svim naslovnim stranama, jer je napunila Arenu.

OVAKO je bilo na koncertu Maye Berović! (FOTO)

Maja je otkrila da voli čita komentare o sebi i da je svesna "da su joj se svi >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << smejali", a sada otkriva da će i Nova 2019. biti slična staroj - što znači:

"Album i koncert".

"U 2019. godini nas očekuje još jedan album na kojem uskoro počinjem da radim, veliki broj koncerata, koji su već ugovoreni i, naravno, još jedna Arena", rekla je pevačica, prenosi Pink.rs.

Podsetite se MONDO priloga s Majom Berović:

Izvor: MONDO

Nastavak na Mondo...






Povezane vesti

Maja Berović otkrila planove za 2019. godinu

Izvor: Vesti-online.com, 02.Jan.2019

Maja Berović je pevačica koja predstavlja svojevrsni fenomen zajedno s kolegama Bubom i Džalom - domaća javnost ih ili voli ili "uopšte ne razume kako su oni popularni", ali je činjenica da je prošle godine bila na svim naslovnim stranama, jer je napunila Arenu...Maja je otkrila da voli da čita...

Nastavak na Vesti-online.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.