Olja i Jelena ponovo jašu!

Izvor: Dzungla.org, 15.Feb.2012, 10:52   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Olja i Jelena ponovo jašu!

I one konja za jahanje imaju! Dok estrada mahom zimuje na Kopaoniku i luduje na motornim sankama, Olja Crnogorac i Jelena Kostov vole Zlatibor i drugačije prevozno sredstvo!

Naime, ove dve poznate dame odabrale su malo mirnije mesto za zimske čarolije, a glavna atrakcija bio im je konj, pa su i jedna i druga upregle svog i jahale po dubokom snegu. Izgleda da Olji i Jeleni nije teško da obezbede prevoz na kojoj god destinaciji da se zateknu, pa su tako i na zavejanom Zlatiboru >> Pročitaj celu vest na sajtu Dzungla.org << pronašle rešenje da ne bi pešačile i umarale svoje duge noge.
S obzirom na to da skijaška odela nisu mogla da otkriju njihova zmijska tela, ove dve lepotice su našle način da se skinu i dozvole jačim polovinama da u hladnim danima malo pare oči, naravno, u spa centru! Crne kupaće kostime iskoristile su da pokažu bujna silikonska poprsja. Muške poglede su ignorisale i uživale u ženskom društvu, a očigledno je da im je to bilo dovoljno da pregrme minus 15 stepeni, koliko je u tom trenutku bilo napolju.
Inače, susret zvezde „Granda“ i starlete desio se krajem prošle nedelje, kada je Jelena imala nastup u jednom kafiću na Zlatiboru, gde peva već duži period svake nedelje.
Kada smo pozvali ove dve lepotice da nam ispričaju iz prve ruke kako su se provele, samo Olja nam je bila dostupna za komentar.
- Srele smo se namerno na Zlatiboru. Snimale smo nešto zajedno, ali o tom potom, saznaće se - bila je kratka gospođica Crnogorac.
(Izvor: Alo)

Nastavak na Dzungla.org...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Drugarice: Olja Crnogorac i Jelena Kostov zajedno jašu!

Izvor: Svet, 15.Feb.2012

I one konja za jahanje imaju! Dok estrada mahom zimuje na Kopaoniku i luduje na motornim sankama, Olja Crnogorac i Jelena Kostov vole Zlatibor i drugačije prevozno sredstvo! Naime, ove dve poznate dame odabrale su malo mirnije mesto za zimske čarolije, a glavna atrakcija bio im je konj, pa su i jedna...

Nastavak na Svet...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Dzungla.org. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Dzungla.org. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.