Ok, dišite: Najslađi par u Holivudu raskinuo?

Izvor: Press, 03.Jun.2016, 12:50   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ok, dišite: Najslađi par u Holivudu raskinuo?

Pevač Zejn Malik (23) i manekenka Điđi Hadid (21) su raskinuli.
foto: 24sata.rs
Pevač je bio taj koji je odlučio da stavi tačku na njihovu sedmomesečnu ljubav, prenose svetski mediji.
Izvor blizak paru rekao je za "E!" da je njihova veza bila turbolentna. Nedavno su tajno raskinuli i to nakon Điđinog rođendana, ali su se przo pomirili.
"Zejn i Điđi su raskinuli, ali će se verovatno >> Pročitaj celu vest na sajtu Press << uskoro i pomiriti. Sve je veoma nejasno u njihovom odnosu. U poslednje vreme su imali baš dosta problema u vezi, pogotovo u komunikaciji i napredovanju same veze", rekao je izvor blizak paru.
Dok je drugi izvor rekao da je Điđi veoma tužna zbog toga što se desilo između njih, ali i da se nada da će se sve srediti uskoro.
Samo nekoliko dana pre njihovog raskida Kelvin Haris ostavio je Tejlor Svift.
 

Nastavak na Press...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Talas raskida u Holivudu: Još jedan par stavio tačku na ljubav

Izvor: Blic, 03.Jun.2016

Pevač Zejn Malik (23) i manekenka Điđi Hadid (21) raskinuli su posle sedam meseci zabavljanja...Razlog raskida nije poznat, ali je izvor za E! News rekao da su se njih dvoje dugo borili sa problemima u vezi...- Stalno su se svađali, raskidali su i mirli se nekoliko puta - kaže izvor...Slavnoj lepotici...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.