Odjednom zatrudnelo 16 medicinskih sestara

Izvor: Vesti-online.com, 18.Avg.2018, 20:02   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Odjednom zatrudnelo 16 medicinskih sestara

U bolnici u gradu Mesa u američkoj saveznoj državi Arizona odjednom je zatrudnelo 16 medicinskih sestara.

To je deset odsto od medicinskih sestara u odeljenju intenzivne nege.

Na današnjoj konferenciji za novinare medicinske sestre su se našalile da je nešto u vodi u bolnici i da su možda planirale zajednički božićni odmor.

"Nismo ni znale da ima toliko trudnica dok nismo osnovale grupu na društvenoj mreži 'Fejsbuk'", rekla je jedna od trudnica Rošel Šerman koja se porađa za mesec dana.

Prema njenim rečima, sve ukazuje na to kao da postoji neki dogovor.

Nastavak na Vesti-online.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Odjednom zatrudnelo 16 medicinskih sestara!

Izvor: Mondo, 18.Avg.2018

U bolnici u gradu Mesa u američkoj saveznoj državi Arizona odjednom je zatrudnelo 16 medicinskih sestara...Foto: Mondo - Petar Stojanović ilustracija..To je deset odsto od medicinskih sestara na odeljenju intenzivne nege...Na današnjoj konferenciji za novinare medicinske sestre su se našalile da...

Nastavak na Mondo...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.