Izvor: Beta, 04.Jan.2011, 10:53   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Očajnika spasle gomile smeća posle pada sa devetog sprata

NJUJORK, 4. januara 2011. (Beta-AFP) - Gomila kesa sa smećem koje nisu odnete sa njujorških ulica posle velike snežne oluje prošle nedelje, spasla je život čoveku koji je pokušao samoubistvo skokom sa devetog sprata, piše Njujork post.

Vangelis Kapatos, star 26 godina, u nedelju oko podne skočio je sa prozora svog stana u zapadnom Menhetnu, a njegova rodjaka je izjavila da je "sreća što je napadalo toliko snega pa smeće nije odneto".

Gradske službe sa mukom uklanjaju sneg sa kolovoza, ali ne prazne kontejnere. Vangelis Kapatos je hospitalizovan u teškom stanju i podvrgnut hirurškim zahvatima.

Nastavak na Beta...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Očajnika spasle gomile smeća posle pada sa devetog sprata

Izvor: NaDlanu.com, 04.Jan.2011

NJUJORK, 4. januara 2011. (Beta-AFP) - Gomila kesa sa smećem koje nisu odnete sa njujorških ulica posle velike snežne oluje prošle nedelje, spasla je život čoveku koji je pokušao samoubistvo skokom sa devetog sprata, piše Njujork post. Vangelis Kapatos, star 26 godina, u nedelju oko podne skočio...

Nastavak na NaDlanu.com...

Hrpa smeća sačuvala život samoubici

Izvor: Mondo, 04.Jan.2011

Mladić koji je u nedelju skočio sa devetog sprata zgrade u Njujorku preživeo je zahvaljujući gomili kesa sa smećem koje su amortizovale njegov pad.

Nastavak na Mondo...

Hrpa smeća spasila život samoubici

Izvor: Vesti-online.com, 04.Jan.2011

Mladić koji je u nedelju skočio sa devetog sprata zgrade u Njujorku preživeo je zahvaljujući gomili kesa sa smećem koje su amortizovale njegov pad...Vangelis Kapatos (26) je smešten u bolnicu u kritičnom, ali stabilnom stanju nakon što je skočio sa prozora svog stana na Menhetnu, prenosi Rojters...Smrtonosni...

Nastavak na Vesti-online.com...

Skočio sa devetog sprata, spasle ga gomile smeća!

Izvor: Glas javnosti, 05.Jan.2011, 07:06

NJUJORK - Gomila kesa sa smećem koje nisu odnete sa njujorških ulica posle velike snežne oluje prošle nedelje, spasla je život čoveku koji je pokušao samoubistvo skokom sa devetog sprata, piše Njujork post. Vangelis Kapatos, star 26 godina, u nedelju oko podne skočio je sa prozora svog stana...

Nastavak na Glas javnosti...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Beta. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Beta. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.