Obožavatelji opkolili Švarcenegera u supermarketu

Izvor: Dzungla.org, 06.Nov.2011, 14:09   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Obožavatelji opkolili Švarcenegera u supermarketu

Arnold Švarceneger nedavno se našao na meti uzbuđenih obožavatelja, koji su ga opkolili dok je kupovao namirnice u supermarketu. Obezbeđenje je sprečilo fanove da priđu suviše blizu.
Slika koju je Švarceneger okačio na tviter

Švarceneger je kasno sinoć svratio u prodavnicu iz lanca 'Walmart', kako bi kupio nešto hrane i odeće za hladno veče.
Njegovi telohranitelji su se pobrinuli za bezbednost slavnog glumca, i sprečili obožavatelje da smetaju i dosađuju >> Pročitaj celu vest na sajtu Dzungla.org << zvezdi dok kupuje.
Arnold Švarceneger je trenutno u Albukerkiju, gde snima novi film, a iskoristio je nekoliko slobodnih sati da kupi topliju odeću dugih rukava za celu glumačku ekipu.
Fotografiju koja je snimljena u prodavnici okačio je na svoj tviter profil, uz komentar: 'U Albukerkiju postaje hladno, pa sam danas kupio toplu odeću za ceo tim. Hvala zaposlenima koji su mi pomogli!'
(Izvor: Blic)

Nastavak na Dzungla.org...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Dzungla.org. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Dzungla.org. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.