OVE NEDELJE ĆE ON ZAVODITI RED! Novi vođa Zadruge je Đekson!

Izvor: Press, 11.Sep.2017, 15:38   (ažurirano 02.Apr.2020.)

OVE NEDELJE ĆE ON ZAVODITI RED! Novi vođa Zadruge je Đekson!

Gazdovanje Marka Janjuševića je završeno, a izbačeni takmičar Palke, ostavio je pismo u kome je naveo nogo vođu.
Foto: Printscreen
Marko je svim prisutnim ukućanima pročitao pismo koje je Andrej Saljnikov Palke napisao nakon izbacivanja iz "Zadruge". U pismu je Palke naveo da želi da sledeći nosilac ove titule bude Nemanja Đerić Đekson, tako da je od ovog tog momenta on postao novi vođa >> Pročitaj celu vest na sajtu Press << na ovom velelepnpom imanju.

Đekson je sada u velikoj dilemi jer je potrebno da izabere svoje potrčke, a nema još mnogo vremena za razmišljanje. Takođe, od danas se on seli u hotel "Zadruga" gde će živeti izolovano od ostalih ukućana. 

Nastavak na Press...






Povezane vesti

Ko će biti Đeksonov potrčko?

Izvor: Večernje novosti, 11.Sep.2017

Prvi izbačeni takmičar izabrao novog vođu "Zadruge" PO pravilima rijalitija "Zadruga", takmičar koji je napustio imanje ostavlja pismo u kome proglašava narednog vođu, pa je Marko Kocić svim ukućanima jutros pročitao šta je Andrej Saljnikov Palke napisao nakon izbacivanja....

Nastavak na Večernje novosti...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.