OSVETA: Klinac skejtom razlupao meklaren od 228K €

Izvor: Mondo, 25.Jul.2016, 13:17   (ažurirano 02.Apr.2020.)

OSVETA: Klinac skejtom razlupao meklaren od 228K €

Pogledajte kako se tinejdžer hitro osvetio vozaču superautomobila koji ga je umalo pregazio na pešačkom prelazu.

Foto: Printscreen/YouTube

Američki tinejdžer nije ostao dužan obesnom vozaču superautomobila koji ga je umalo pregazio na pešačkom prelazu u Denveru, u saveznoj državi Kolorado.



Izvor: Youtube

Kako >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << delimično pokazuje snimak sa mobilnog telefona koji je osvanuo na Youtubu, dečak se nije libio da skejtbordom razlupa šofešajbnu na 228.000 evra vrednom "meklarenu", piše britanski tabloid "Miror".

Na snimku se vidi dolazak automobila na pešački prelaz sa znakom stop, zvuk sirene a zatim prasak stakla.

Tada počinje "potera" za momkom, koju je započeo suvozač preskupog automobila koji se jedva zaustavio na "zebri", dok je vozač mirno zatvorio vrata i nastavio dalje.

Foto: Youtube/Paul Gonzo

Na drugom snimku se vidi "rezultat" - smrskana "šoferka" skupocenog automobila.

Reakcija dečaka je podelila internet korisnike, jedni opravdavaju njegovu reakciju, drugi je osuđuju kao preoštru.

Autor snimka koji je za četiri dana imao 3,5 miliona pregleda, Pol Gonzo, rekao je da je automobil naleteo na prelaz i da je zbog njega dečak pao sa skejta na "zebri".

Nastavak na Mondo...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.