ON je jedini muškarac kojeg Soraja prati! (FOTO)

Izvor: Mondo, 31.Jan.2017, 18:57   (ažurirano 02.Apr.2020.)

ON je jedini muškarac kojeg Soraja prati! (FOTO)

Dok nju prati više od 200 hiljada ljudi na Instagramu, ona samo njega...

Soraja Vučelić vrlo je aktivna na društvenim mrežama. Njeni pratioci uživaju u fotografijama na kojima Soraja pozira u raznim odevnim kombinacijama u kojima neretko u prvi plan ističe svoje obline.

Starleta se trudi da svoj privatni i emotivni život sačuva od očiju javnosti, ali joj je jedan detalj ipak promakao.

Zavela Janukoviča?!

Naime, nju >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << na Instagramu prati više od 230 hiljada ljudi, a ona samo njih troje. Među njima je samo jedan muškarac i to ''opasni momak'', kontroverzni biznismen iz Turske Džingis Siklaroglu koji je direktor jedne tamošnje kompanije.

"To je moj prijatelj iz Turske... Prati i on mene, ne znam da li ste videli to. U pitanju je samo prijatelj. Nedavno mi je poklonio pitona, ali nikako da odem u Tursku da ga uzmem, a ne znam ni gde bih ga držala", rekla je Soraja za "Pink".

Ukrajinci snimaju dokumentarac o Soraji?!

Evo kako izgleda "prijatelj iz Turske":

Nastavak na Mondo...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.