OK bend: Na snimanju spota pauk ujeo bubnjara

Izvor: Dzungla.org, 25.Mar.2013, 00:51   (ažurirano 02.Apr.2020.)

OK bend: Na snimanju spota pauk ujeo bubnjara

MUZIČKI sastav „OK bend“ nedavno je snimio spot za pesmu „Još ovu noć“, ali snimanje je prekinuto, jer je bubnjara Zvonka Markovića ujela tarantula! Naime, pauk, koji je tu dospeo zahvaljujući režiseru Aleksandru Kerekešu, u jednom trenutku se našao na ruci bubnjara koji je zatim osetio jak ubod. – Osećaj je bio neprijatan i bolan. Odmah smo pozvali Hitnu pomoć, pa smo posle sat vremena mogli da nastavimo sa snimanjem – kaže Zvonko.
Opširnije na Novosti

Nastavak na Dzungla.org...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Bubnjara OK benda ubola tarantula

Izvor: Kurir, 25.Mar.2013

Snimanje spota poznate grupe za singl „Još ovu noć“ prekinuo otrovni pauk, koji, na sreću, nije opasan po čoveka..Bolno!..Popularna grupa OK bend pre dve nedelje je u centru Beograda snimila spot za singl „Još ovu noć“, ali snimanje je u jednom trenutku prekinuto jer je bubnjara ovog muzičkog...

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Dzungla.org. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Dzungla.org. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.