OČAJNA MLADA BOGATAŠICA: Nudi 69.000 evra godišnje da joj neko bude dečko

Izvor: Večernje novosti, 14.Nov.2018, 19:24   (ažurirano 02.Apr.2020.)

OČAJNA MLADA BOGATAŠICA: Nudi 69.000 evra godišnje da joj neko bude dečko

Džejn Park iz Velike Britanije osvojila milion funti na lutriji da bi kasnije shvatila da novac ne može sve da kupi, ali nastavlja da novcem kupuje sve JOŠ jedan dokaz da se novcem ne može kupiti sve, a to se pogotovo odnosi na sreću i ljubav, stiže od Britanke Džejn Park (23). Naime, ona je sa 17 godina osvojila milionn funti na lutriji, a sada nudi 60.000 funti (skoro 69.000 evra) godišnje svom budućem dečku tj. onome ko sa njom želi da provodi vreme. Pročitajte >> Pročitaj celu vest na sajtu Večernje novosti << još: OD ŠOKA NISU SPAVALI: Našli 95.000 evra u polovnom kredencu i doneli tešku odluku Džejn svakodnevno uživa u skupim stvarima, ide na luksuzna putovanja, ali je shvatila da joj u životu ipak nešto nedostaje. Otkad je dobila na lotu nema sreće u ljubavi. Nikad nije sigurna želi li neko da bude sa njom jer je bogata ili zato što mu se zaista sviđa.Foto: Instagram Pročitajte još: PRELEPA I SMRTONOSNA NARKO-ŠEFICA: Trgovala je tonama droge, ubijali su joj najmilije, a na zabavama bi joj pozavideo i Eskobar Milion na lotou osvojila je kad ga je prvi put zaigrala, a poslednjih godina povećala je grudi i podigla zadnjicu, a svet joj se srušio nedavno, kad je raskinula sa svojim dotadašnjim dečkom, 19-godišnjim fudbalerom Džordanom Pigotom. Nije htela da otkrije koliko joj je još novca ostalo.(24sata.hr)

Nastavak na Večernje novosti...






Povezane vesti

Nudi 70.000 evra novom dečku: "To je mala nadoknada za vernost"

Izvor: B92, 14.Nov.2018

Džejn Park, najmlađa Britanka koja je postala milionerka osvojivši premiju na lotou, planira da raspiše oglas kako bi našla dečka. Uz to, 23-godišnja Džejn će plaćati svom izabraniku 70.000 evra godišnje da izlazi sa njom.

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Večernje novosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Večernje novosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.