Novi urnebesno zabavni Piksarov film

Izvor: Blic, 12.Jun.2015, 15:32   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Novi urnebesno zabavni "Piksarov" film

Da li ste se ikad zapitali šta se događa u nečijoj glavi? Dizni-Piksarov originalni novi film „U mojoj glavi“, otići će upravo tamo da sazna odgovor na to pitanje.

Smešteni u bazi, kontrolnom centru unutar uma 11-godišnje Rajli, pet emocija vredno rade, a predvode ih optimista Radost, čija je misija da se postara da Rajli bude srećna. Kad se njena porodica preseli u strašni novi grad, emocije se bacaju na posao, spremne da joj pomognu da prevaziđe ovu tešku promenu.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << />
Ukratko, to je radnja novog animiranog filma koji u naše bisokope dolazi uz sinhronizaciju. Glasove glavnim junacima pozajmili su Zlata Numanagić, Branislav Lečić, Jelena Gavrilović, Hristina Popović, Stefan Kapičić...

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.