Nova sezona hit serije - prepoznajete li gazdu?

Izvor: Mondo, 16.Okt.2017, 16:20   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nova sezona hit serije - prepoznajete li gazdu?

Od srede, 18. oktobra Miloš Biković u nastavku popularne ruske serije!

Nastavak popularne humorističke serije "Kuhinja" dobija novi naziv, ali i nove aktere. Pored poznatih likova  timu u hotelu od pet zvezdica priključuje se i jedan junak sa naših prostora, koga igra Miloš Biković.

Viktor se penzionisao, a Eleonora Andrejevna prepušta hotel Eleon rođaku iz Srbije Pavelu (Miloš Biković). Ne želeći mnogo da se petlja u poslove organizacije i rukovođenja, >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << novi vlasnik unajmljuje visokokvalifovanog menadžera iz Brisela – Sofiju Tolstoj. Hotel je sada u njenim rukama, a Mihael Džekovič Miša postaje jedan od njenih podređenih. Nova menadžerka napraviće velike promene u Eleonu, a promeniće i život poznatim likovima - Nastja postaje umetnički direktor Viktorovog restorana, a Kostja stariji barmen.

Miloš Biković za MONDO: "Kad ste videli srpski triler ili horor film?"

Istovremeno, u hotelu se pojavljuje novo lice. Daša ne uspeva da se zaposli ni na jednom drugom mestu i prihvata posao sobarice u Eleonu. Sudbina je za nju pripremila iznenađenje – ona slučajno pronalazi torbu sa velikom količinom novca i odlučuje da je zadrži za sebe. Daša ne očekuje da je vlasnik torbe sa milion evra biznismen i okoreli kriminalac Alikin.



Izvor: YouTube

Nastavak na Mondo...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.