Nova domaća serija o kriminalu i tinejdžerima

Izvor: Mondo, 05.Feb.2019, 09:26   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nova domaća serija o kriminalu i tinejdžerima

"Grupa" će obraditi teme kao što su drogiranje među decom, obračuni mafije i policije...

Domaća štampa prenosi da je u pripremi nova serija namenjena mladima, radnog naziva "Grupa". "Kurir" piše da je ova serija pre nekoliko godina najavljena pod nazivom "Odeljenje", a da je sada konačno nastavljen rad na ovom projektu.

Rediteljka Jelena Gavrilović rekla je tom listu da je cilj da ova serija postane nešto nalik novom "Sivom domu".

"Kao što serija >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << kaže, priča je o suprotstavljanju grupa i borbe klanova, mafije i policije, u kojoj su deca kolateralna šteta," rekla je ona tom listu.

Uloge tumače Igor Benčina, Vojin Ćetković, Anica Dobra i drugi, a serija će predstaviti i novu generaciju mladih glumaca, kao i naturščike.

Serija će biti emitovana na Radio-televiziji Srbije, koja je prošle godine ostvarila veliki uspeh serijom "Jutro će promeniti sve", o životu mladih u Srbiji.

Nastavak na Mondo...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.