Nova dimenzija provoda na Tuborg Open koncertu! (FOTO)

Izvor: Mondo, 29.Jun.2019, 17:44   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nova dimenzija provoda na Tuborg Open koncertu! (FOTO)

Veliki koncert održan sinoć na Novosadskom sajmu, a možemo reći i Tuborgov odličan jednovečernji festival, definitivno je izazvao oduševljenje svih fanova kako brenda, tako i izvođača koji su zapalili masu!

Ovim svojim poduhvatom Tuborg je ozbiljno stao na crtu i pokazao da se stvarno razume u žurke. Nije samo do muzike koja je, da se razumemo, bila vrhunska, sve zajedno je izazvalo nebrojene pozivitne komentare koji se šire dan posle. Hiljade posetilaca, niz zabavnih >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << aktivacija, vrhunski line-up i odlična atmosfera najbolje opisuju veliki Tuborg OPEN koncert koji je sinoć održan na Novosadskom sajmu. Tuborg nam je, još jednom, pokazao da odlično zna šta treba da pruži svojoj sve zahtevnijoj publici i kako da, na pravi način, pokaže najbolje od izvođača koje tako pažljivo bira.

Veliki broj posetilaca okupljao se ispred kapija Novosadskog sajma koje su otvorene u 20h kada su se reke ljudi sa velikim očekivanjima slile ka fun zoni predviđenoj za malo provoda pre samog koncerta. Tu smo bili i mi, a dočekale su nas razne igrice, čitanje sudbine, skakanje u bazen sa lopticama, crtanje bojama i šljokicama po licu i telu, kao i mnogo drugih sadržaja i mnogo dobre atmosfere.

Nakon par sati je na red došao i prvi bit koji je zavrteo DJ Bege Fank, čime je zagrevanje za veliku Tuborg žurku zvanično počelo, a mi smo sa pojurili ka bini i bilo je odlično. Oko ponoći su binu preuzeli Coby i Senidah koji su veoma brzo atmosferu doveli do potpunog usijanja! Coby je zagrejao masu hitovima "Biseri u blatu", "Mami", "Džek i Džoni" i mnogim drugim.

Senidah je nedavno dobila nagradu za Novu regionalnu zvezdu i defintiivno smo se uverili zašto – kada je ona izašla na scenu publika je potpuno poludela. Takva enerija ne može da te ne ponese, pevali smo pesme koje znamo i koje ne znamo – "Bez tebe", "Belo", "Mišići", a publiku je pitala da li se i dalje sećaju njenog najvećeg hita – pesme "Slađana". Itekako su svi znali reči i pevali uglas! Jedva smo čekali da popričamo sa njom i vidimo o čemu se tu radi, koji je njen "tajni sastojak".

Kako je Bojana pokidala Eyesburn (VIDEO)

"Nebo je granica! Igramo se sa muzikom, igramo se sa rečima", izjavila je Senidah za MONDO povodom velikog Tuborg OPEN koncerta u Novom Sadu.

I to nije bilo sve – nakon odličnog nastupa kojim su Coby i Senidah potpuno oduševili okupljene fanove, za ljubitelje dobrog aftera pobrinuli su se Dejan Milićević i Marko Milosavljević koji su nastupili b2b i zatvorili još jedno odlično Tuborg parti veče.

Nastavak na Mondo...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.