Nosite korset kao zvezda: Uputstva za stilizovanje

Izvor: Piplmetar.rs, 02.Maj.2023, 06:30

Nosite korset kao zvezda: Uputstva za stilizovanje

Ranije nijedna devojka nije mogla bez korseta. A čini se da se ovaj trend vraća jer – korset je itekako u modi 2023. godine. Naučimo da ga stilizujemo uz pomoć ovih celebrity inspiracija
Kako zvezde nose korset? Korset i farmerke niskog struka Farmerke sa niskim strukom su zahtevne za nošenje i ne baš omiljeni trend, ali – uzalud. One se vraćaju u modu. Pogledajte Irinu Šajk: manekenka kombinuje kontroverzne farmerke sa korsetom otvorenih ramena. Kombinujući seksi top i sitne >> Pročitaj celu vest na sajtu Piplmetar.rs << dodatke sa opuštenim donjim delom i grubim čizmama, Ira je dobila moderan izgled u stilu dvehiljaditih.
Korset uz trenč kaput Senzualni korset će na nov način podići sveprisutni trenč kaput. Možete odabrati složeniji model korseta – skraćeni, sa čipkom. Nemojte se plašiti preterivanja: svestrani kišni mantil će uravnotežiti i spasiti autfit od vulgarnosti.
Korset sa kožnim ili širokim pantalonama Balans suprotnosti – večernji korset i ležerna kožna jakna ili kožni kaput – izgleda originalno i sveže. Trenutni trend su i smeli akcenti, pa slobodno kombinujte  omiljene široke pantalone i korset. Dodajte  sandale sa potpeticom i dobijte odličan autfit.
Korset sa predimenzioniranom jaknom Obimne jakne  preko uskih komada – bezvremenska kombinacija. Farke i blejzer deluju kao neinventivna kombinacija, ali probajte autfit  Hejli Biber: uz pomoć korzeta, autfit je dobio dozu pikantnosti i zavodljivosti.
Korset preko rolke Korset uparen sa rolkom će pomoći da se stvori višeslojni luk, koji je uvek u trendu, a takav tandem će biti prikladan čak i u formalnom okruženju. Da biste to uradili, koristite slične boje. Ako idete u šetnju gradom, pokušajte sa blokom boja – kombinacijom stvari u kontrastnim bojama. Ne plašite se da obojite svoj život svetlom odećom!
imagesolution, unomat, ASphotowed, Roman Seliutin, Ales_Utovko/GettyImagesPlus
Najnovije na portalu Marie Claire









Opširnije
Izvor: Lepota i zdravlje

Nastavak na Piplmetar.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Piplmetar.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Piplmetar.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.