Njegova PORODICA je imala TRAGIČNU SUDBINU, baš da se naježiš!

Izvor: 011vodič.com, 08.Apr.2021, 08:34

Njegova PORODICA je imala TRAGIČNU SUDBINU, baš da se naježiš!

Naš glumac Predrag Bjelac uspešnu karijeru gradi i u inostranstvu, a već godinama živi u Češkoj.
Najviše se proslavio ulogom u filmskom serijalu “Hari Poter” u kom je tumačio ulogu čarobnjaka Igora Karkarofa.
foto: youtubescreen Glumio je i u mnogim drugim stranim i domaćim filmovima i serijama, a našoj publici poslednjih godina se predstavlja zapaženim ulogama u serijama “Tajkun” i “Ubice mog oca”.
Ipak, malo ljudi zna to da je njegov život obeležila velika >> Pročitaj celu vest na sajtu 011vodič.com << tragedija i da nema gotovo nikoga od rodbine. Naime, gotovo cela familija stradala mu je tokom rata u logoru u Hrvatskoj, a o ovome je prvi put govorio na premijeri filma o Diani Budisavljević.
“Ovo je za mene jako bolna tema, jer je moja kompletna porodica stradala u Gradiški (logor Stara Gradiška). Nažalost, nije ih spasila Diana Budisavljević. Ja nemam rođake. Moj otac je jedini preživeo od kompletne porodice. Šta da vam kažem?”, rekao je tada glumac kroz suze za portal Žena.
(Espreso/Žena.rs)



The post Njegova PORODICA je imala TRAGIČNU SUDBINU, baš da se naježiš! appeared first on Zenski Magazin.

Nastavak na 011vodič.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta 011vodič.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta 011vodič.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.