Nives Celzijus neće moći da se skida

Izvor: Dzungla.org, 14.Jan.2013, 12:49   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nives Celzijus neće moći da se skida

Izgleda da će 2013. godina za Nives Celzijus po mnogo čemu biti neobična. Za početak – neće smeti u javnosti da se pojavljuje oskudno odevena

IZGLEDA da će 2013. godina za Nives Celzijus po mnogo čemu biti neobična. Za početak – neće smeti u javnosti da se pojavljuje oskudno odevena.
Hrvatska starleta i supruga Dina Drpića, koja je, po izboru čitalaca britanskog „Mirora“ proglašena za najzgodniju suprugu fudbalera i to u konkurenciji u kojoj su bile >> Pročitaj celu vest na sajtu Dzungla.org << Šakira i Irina Šajk, moraće da se prilagodi činjenici da je njen suprug dobio novi angažman.
Nives je za RTL otkrila da je Dino Drpić (31) potpisao ugovor s fudbalskim klubom u Brunejima, državici na ostrvu Borneo, koja bi uskoro mogla da postane njihov novi dom, preneo je 24.sata.hr.
Na Borneu vlada apsolutna monarhija, islam je dominantna religija, zakoni su prilično strogi kad su žene u pitanju, pa je skidanje – zabranjeno.
(Izvor: Puls)

Nastavak na Dzungla.org...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Nives Celzijus više neće smeti da se skida

Izvor: Svet plus, 14.Jan.2013

Izgleda da će 2013. godina za Nives Celzijus po mnogo čemu biti neobična. Za početak, neće smeti u javnosti da se pojavljuje oskudno odevena.

Nastavak na Svet plus...

Nives Celzijus neće moći da se skida

Izvor: Poznati.info, 15.Jan.2013, 03:31

Izgleda da će 2013. godina za Nives Celzijus po mnogo čemu biti neobična. Za početak – neće smeti u javnosti da se pojavljuje oskudno odevena..IZGLEDA da će 2013. godina za Nives Celzijus po mnogo čemu biti neobična. Za početak – neće smeti u javnosti da se pojavljuje oskudno odevena...Hrvatska...

Nastavak na Poznati.info...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Dzungla.org. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Dzungla.org. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.