Nisu zajedno na njenu veliku žalost

Izvor: Mondo, 20.Apr.2016, 17:29   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nisu zajedno na njenu veliku žalost

Hrvatska pevačica ipak nije dobila muškarca na kojeg se bila nameračila.

Nakon što je nemački Bild objavio fotografiju Nives Celzijus i nemačkog fudbalera Kristofa Metzeldera kako zajedno prate utakmicu Real Madrida, počelo se šuškati o njihovoj vezi.

Međutim, Nives je odlučila da okonča te glasine, pa je objasnila kako se našla u njegovom društvu.

"Kristof je divan muškarac, ali naš odnos nije takav kako mediji nagađaju. Prijatelji smo. >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << Upoznali smo se još 2009. godine u Madridu dok je Kristof igrao u Realu, kad mi je doneo ulaznice za utakmicu… Mislim da još nisam spremna za nagle promene u životu i želim polako da ulazim u neki odnos i da budem sigurna da li sebe zaista vidim s tom osobom", izjavila je Nives za "Story".

Nives je već bacila oko na Metzeldera u svojoj kolumni koju je pisala za "Bild" i gde je pisala o seksi fudbalerima koje bi žene volele da vide u nemačkoj ligi. Ipak, uprkos tome, čini se da zasad nije uspela da ga "upeca".



Izvor: YouTube

Nastavak na Mondo...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.