Nikola Rađen i Mina: Neka deca menjaju pol

Izvor: Dzungla.org, 25.Okt.2012, 00:30   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nikola Rađen i Mina: Neka deca menjaju pol

Nikola Rađen i Mina Kostić u emisiji na Hepi televiziji šokirali publiku.Ako bi im deca tražila da promene pol oni bi to podržali

Pošto su odgledali prilog, u kojem se muškarac operisao i promenio pol, gosti emisije „Skandalozno“ na televiziji Hepi, Nikola Rađen i Mina Kostić, složili su se da im ne bi smetalo ako bi njihova deca, u budućnosti, poželela da promene pol!
Naime, uz objašnjenje da ponašanje dece potiče iz domova i porodice, i da ne mogu ni >> Pročitaj celu vest na sajtu Dzungla.org << da zamisle da bi njihova deca uradila nešto slično promeni pola, vaterpolista i pevačica su rekli da bi ispoštovali dečije odluke ukoliko bi zatražili operaciju promene pola.
- To je normalno u celom svetu, treba razumeti takve ljude i njihove želje – komentarisao je Rađen na Hepi televiziji.
(Izvor: Novosti)

Nastavak na Dzungla.org...






Povezane vesti

Nikola Rađen i Mina: Neka deca menjaju pol

Izvor: Poznati.info, 25.Okt.2012

Nikola Rađen i Mina Kostić u emisiji na Hepi televiziji šokirali publiku.Ako bi im deca tražila da promene pol oni bi to podržali..Pošto su odgledali prilog, u kojem se muškarac operisao i promenio pol, gosti emisije „Skandalozno“ na televiziji Hepi, Nikola Rađen i Mina Kostić, složili...

Nastavak na Poznati.info...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Dzungla.org. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Dzungla.org. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.