Niki Minaž TRUDNA i udaje se za bivšeg robijaša?!

Izvor: Mondo, 27.Jul.2019, 18:14   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Niki Minaž TRUDNA i udaje se za bivšeg robijaša?!

Da li je to Niki upravo priznala da je u drugom stanju?

Kontraverzna reperka Niki Minaž udala se za svog menadžera Keneti Petija, kao su zaključili njeni obožavaoci po stihovima njene nove pesme "Chance the Rapper".

Ona u pesmi repuje o tome kako će prvo otići pred oltar, a odmah zatim i postati mama, što je neke njene obožavaoce navelo da posumnjaju i u to da je Niki možda već u drugom stanju.

Ljubitelji ove provokativne pevačice uopšete >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << nisi oduševljeni ako su njihova nagađanja tačna, pošto nisu zadovoljni njenim izabranikom. Oni svoja nezadovoljsta često iskazuju u komentarima na Nikinom Instagram profilu.

Razlog njihovog nezadovoljstva Petijem i osporavaje njihove veze, proizlaze iz povećeg kriminalnog dosijea kojim Kenet može da se "pohvali" - ubistva i pokušaja silovanja.

Keneti je odslužio četiri godine u državnom zatvoru u Njujorku zbog pokušaja silovanja. Navodno je nasrnuo na maloletnicu, a zatim je pokušao da je siluje. Devojka je tada imala 16 godina, a Peti je takođe bio maloletan, pa je dobio manju kaznu. Proveo je i sedam godina u zatvoru zbog ubistva.

Popularana reperka je nedavno potvrdila da uskoro planira da se uda za svog verenika i da to jedva čeka.

"Dobili smo dozvolu za venčanje. Mislim da je to ono što smo priželjkivali - čistu sreću. Bilo mi je jako teško da nađem ovakvu vezu, a sada, kada jesam, ne želim da je ugrozim ni zbog koga", rekla je ona za jednu radijsku emisiju.

Niki i Kenet su javno otkrili svoju vezu još krajem prošle godine i već tada su počela nagađanja o prinovi.

Poslušajte novu Nikinu pesmu pa nam pišite u komentarima šta vi mislite da li je reperka zaista trudna?!



Izvor: YouTube/yannickmoon.

Nastavak na Mondo...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.