Neprikosnovena BOMBA, čak i sa pet banki! FOTO, VIDEO

Izvor: Mondo, 24.Jul.2019, 05:53   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Neprikosnovena BOMBA, čak i sa "pet banki"! FOTO, VIDEO

Dženifer Lopez odlučila je da svoj jubilarni 50. rođendan proslavi sa svojim obožavaocima i da ih počasti spektakularnim šouom.

Pevačica, glumica i producent Dženifer Lopezveć mesec dana je na turneji "It's my party tour", u okviru koje će održati 25 koncerata u Americi, a jedan od njih biće i proslava njenog 50. rođendana!

Ona će nesumnjivo svoju publiku počastiti originalnim performansima, neverovatnim glasovim sposobnostima, fenomenalnim plesnim >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << tačkama po kojima je poznata, ali i njoj karakterističnim šljaštećim i originalnim odevnim kombinacijama.

Rođendan će proslaviti na bini gde će sa ljubiteljima njene muzike pevati neke od svojih najvećih hitova: "Love Don't Cost a Thing", "I'm Gonna Be Alright", "On the floor", "Aint yor mama", "Jenny from the block" i mnogim drugim iz svoje 20 godina duge karijere.

KLIP koji su svi čekali: Pevačice vrte šipku! (VIDEO)

View this post on Instagram

You guys know that I’m ONLY about things that I really love, and if you know me you know that @quayaustralia has become one of those things. They have literally become part of my daily life and Alex’s too. I am SOO excited to share our collaboration that we’ve been working on. For men and women: #QuayxJLo #QuayxARod. Sunglasses are my accessory of self-expression, I can wear them from the gym to the red carpet, and this line perfectly captures the sporty, but also sexy and glam vibe that I love!! ☀️ Link in bio to explore the collection, available now!!

A post shared by Jennifer Lopez (@jlo) on Mar 20, 2019 at 10:29am PDT

Dženifer Lopez ćemo ove godine imati priliku da gledamo u filmu "Hustler", gde će tumačiti lik bivše sriptizete i zajedno sa pevačicom Cardi B varati klijente sa Vol Strita. Za potrebe ovog filma pevačica je morala da nauči da pleše oko šipke. Ostaje da vidimo da li će  publiku za rođendan počastiti nekim vrućim plesom i pokazati šta je to novo naučila ili ćemo ipak svi morati da se strpimo do izlaska filma da bi videli kako poznata JLo to radi.

Jedna od najatraktivnijih i najtalentovanijih žena na planeti je od prošle godine verenica bejzbol igrača Aleksa Rodrigeza.

View this post on Instagram

Leo’s be like...#meow #LeoSeason #ItsMyParty @niyamasol kittykat leggings set ✨

A post shared by Jennifer Lopez (@jlo) on Jul 11, 2019 at 1:51pm PDT

Dženifer Lopez je rođena 1969. godine u Bronksu, Njujork. Počela je karijeru kao plesačica u TV emisiji "Living colour", a 1995. godine joj je stigla i prva uloga u akcionom trileru "Money Train".

Prvu glavnu ulogu dobila je u filmu "Selena" dve godine kasnije, za koji je dobila i "Alma" nagradu, kao najbolja glumica. Od tada je igrala u velikom broju filmova, uključujući i "Neplanirano venčanje", "Sobarica sa Menhetna", "Hoćemo li plesati?", "Za sve je kriva svekrva"...

View this post on Instagram

Wednesday just got so much better because all of my #QUAYXJLO @quayaustralia sunnies are back in stock!!! Get em’ before they’re gone again!

A post shared by Jennifer Lopez (@jlo) on Apr 17, 2019 at 9:28am PDT

JLo je prvi studijski album izdala 1999. godine "On the 6" na kome se nalazi njen prvi hit "If You Had My Love". Dve godine kasnije, veliki komercijalni uspeh ostvaruje sa albumom "J.Lo". Potom izdaje "J to tha L-O!: The Remixes", "This Is Me", "Then", "Rebirth", "Como ama una Mujer", "Brave", "Love?" i druge velike hitove.

Pogledate kako Dženifer izgleda u svojoj 50. godini. Mi i ne vidimo da se mnogo promenila, štaviše izgleda fenomenalo, a šta vi mislite pišite nam u komentarima.

View this post on Instagram

Sacramento!!! #itsmypartytour

A post shared by Jennifer Lopez (@jlo) on Jun 13, 2019 at 2:31am PDT

View this post on Instagram

Orange is the new black. Thankful and humbled to receive the @cfda Fashion Icon award tonight. ✨Thank you @ralphlauren for this beautiful custom look!!

A post shared by Jennifer Lopez (@jlo) on Jun 3, 2019 at 8:31pm PDT

View this post on Instagram

Tonight, we partied!!!! Thanks for kicking it off with me, LA. See you again tomorrow!!!!❤️✨ @richfury / ForumPhotos

A post shared by Jennifer Lopez (@jlo) on Jun 8, 2019 at 2:05am PDT

Pogledajte jedan od njenih nastupa sa turneje "It's my party tour":



Izvor: YouTube/Zach Simmons

Nastavak na Mondo...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.