Neobični ljubavni život lepe Štreberke (FOTO, VIDEO)

Izvor: Mondo, 16.Avg.2019, 17:54   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Neobični ljubavni život lepe "Štreberke" (FOTO, VIDEO)

Kejli Kuoko objašnjava kako funkcioniše njen brak!

Lepa glumica venčala se sa Karlom Kukom u julu prošle godine, a sada je priznala da imaju veoma "nekonvencionalan" brak.

"Mi ne živimo zajedno. To je možda nekonvencionalno, ali nama odgovara. Znam da ćemo u nekom trenutku biti pod istim krovom do kraja života, ali taj trenutak nije sada," rekla je Kejli Kuoko za "E! Online".

"Nismo zajedno svakog dana, i to nam veoma prija. Važno je da svaki par utvrdi >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << šta je njegova dinamika. Lično, nama odgovara da nismo previše blizu," rekla j e ona.

View this post on Instagram

Happy one year anniversary to my incredible other half! @mrtankcook I still can’t believe you’re mine and I’m never letting you go! ❤️ ( @claudcraig )

A post shared by Kaley Cuoco (@kaleycuoco) on Jun 30, 2019 at 7:53am PDT

Kejli je, ipak, dodala da par razmišlja o tome da počne da gradi svoju "kuću iz snova" u kojoj će u nekom trenutku živeti zajedno.

Kejli je glavna cica serije "Štreberi" (The big bang theory), koja se ranije ove godine završila nakkon 12 uspešnih sezona. Ona je najpre bila u dugoj vezi sa Džonijem Galekijem, koji u seriji igra Leonarda, a zatim se udala za tenisera Rajana Svitinga, od kojeg se razvela posle dve godine.

Od 2014, po epizodi serije dobijala je MILION dolara!

View this post on Instagram

Mine on Sunday’s

A post shared by Kaley Cuoco (@kaleycuoco) on Aug 11, 2019 at 10:28am PDT

View this post on Instagram

And that’s all folks!! Don’t forget to catch us on @colbertlateshow tonight for all things @bigbangtheory_cbs finale! It’s now feeling truly real I love this group so so much ❤️

A post shared by Kaley Cuoco (@kaleycuoco) on May 16, 2019 at 4:45pm PDT

Nastavak na Mondo...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.