Izvor: Blic, 15.Mar.2005, 13:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nemica Šarifar Šermine izabrana za

Nemica Šarifar Šermine izabrana za mis Evrope

Mis Nemačke Šarifar Šermine osvojila je u subotu uveče u Parizu titulu mis Evrope 2005. Tamnokosa Šarifar (22), visoka 174 centimetra, na izboru u Parizu pojavila se u bleštavoj tamnozelenoj haljini bez rukava, ali sa istobojnim dugačkim rukavicama. Na izboru koji je prvobitno trebalo da bude održan u Tunisu, nastupio je pevač Šarl Aznavur. Izbor za mis je prenošen u 50 zemalja. Naša predstavnica Sandra Obradović se plasirala >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << među 12 finalistkinja.

Rod Stjuart se opet ženi

Neumorni Rod Stjuart (60) uskoro će se oženiti svojom dugogodišnjom devojkom, manekenkom Peni Lankaster (33). Stjuart, kome će ovo biti treći brak, zaprosio je Peni tokom romantičnog vikenda u Parizu. Ona je ispričala: 'Dok smo obilazili Ajfelov toranj, Rod se iznenada spustio na kolena i rekao: ‘Volim te, hoćeš li da se udaš za mene?’, a zatim mi dao kutijicu u kojoj je bio predivni dijamantski prsten. Ostala sam bez reči.'

Šeron Stoun gola na plaži

Dok njene mnogo mlađe koleginice čuvaju svoju čednost po svaku cenu, Šeron Stoun (47) nedavno je bez blama pokazala svoje gole grudi, ne mareći za fotografe koji jedva čekaju takve prilike. Šeron je uhvaćena tokom odmora na ostrvu Bora Bora na koje je otišla sa svojim dečkom Isonom Džordanom. Međutim, nakon burne svađe, Ison se vratio u Los Anđeles, ali Šeron se zbog toga izgleda nije previše uzrujala, već je skinula grudnjak i pokazala svoje draži radoznalim kamermanima. Možda baš zato da bi Isonu pokazala šta propušta.

Dikaprio vežbao gubitnički osmeh za dodelu 'Oskara'

Leonardo Dikaprio je dokazao da dobar glumac mora biti spreman za svaku situaciju. Naime, Leo je priznao da je pre dodele 'Oskara' vežbao gubitnički osmeh jer je znao da neće dobiti nagradu! Poznati glumac je rekao: 'Nisam bio iznenađen kada je Džejmi Foks osvojio ‘Oskara’. Međutim, znao sam da će u tom trenutku kamere biti fiksirane na moje lice i zato sam morao da imam pripremljenu reakciju. Svako ko kaže da ne radi isto kao i ja, laže.'

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.