Nedelja kao na filmu:RnB Sunday u Cinemi

Izvor: 011vodič.com, 08.Nov.2015, 18:58   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nedelja kao na filmu:RnB Sunday u Cinemi

Beograd, Cinema, Klubovi, Najave, vesti •
8. novembar 2015.
Nedelja kao na filmu:RnB Sunday u Cinemi.
Volite li filmove? Volite li dobar zvuk? Onda ste spremni za filmski provod!!

Fotografisano u klub Cinema
Umesto da u nedelju veče posetite bioskop, posetite klub Cinema. Uđite u ulogu i odigrajte je na podijuma ovog kluba. Poljubite nekoga kao na filmu i naravno..dobro se provedite.

Fotografisano u klub Cinema
>> Pročitaj celu vest na sajtu 011vodič.com << /> Ne propustite naredna neponovljiva dešavanja! Rezervacije možete izvršiti putem našeg korisničkog Call Centra 063 33 33 44 ili 063 34 34 33 ili Online. Rezervacije su besplatne, ali obavezne. Redovno nas pratite i uvek ćete prvi saznati sve najbitnije informacije vezane za noćni život Beograda.

Fotografisano u klub Cinema
 Postanite korisnik Public Chat-a portala beogradnocu.com još danas i to samo jednim klikom:  http://chats.viber.com/beogradnocu.com




The post Nedelja kao na filmu:RnB Sunday u Cinemi appeared first on 011vodic.com.

Nastavak na 011vodič.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta 011vodič.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta 011vodič.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.