Ne ulazi u wc! Ujeda!

Izvor: Mondo, 25.Apr.2013, 19:44   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ne ulazi u wc! Ujeda!

Amerikanka Džena Krebil zapamtiće odlazak u cirkus do kraja života. Umalo da joj bude poslednje što je videla.

Tigar u toaletu, to se ne dešava samo u filmskom hitu "Mamurluk".

Džena Krebil je sa suprugom i decom otišla u cirkus, koji je gostovao u Salinasu, u Kanzasu, u želji da se zabavi.

Tokom predstave je morala da ode u toalet, gde je čekalo neverovatno i opasno iskustvo.

"Ušla sam u ženski WC. Vrata su se zatvorila za mnom i tada >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << sam ugledala tigra. Bio je na metar od mene. Sačuvala sam mirnoću. Polako sam otvorila vrata i izašla", ispričala je ona, a tu svoju smirenost objašnjava rečima da se kao socijalna radnica često susreće sa neprijatnim stvarima i događajima.

Direktor cirkusa je naveo da je tigar, životinja teška oko 113 kilograma, pobegao tokom spektakla i da je, uprkos ogradama koje su odmah podignute, uspeo da se iskrade do toaleta. Jedan policajac je brzo reagovao i evakuisao osobe koje su se tu nalazile, a zatim je blokirao ulaz kako bi sprečio opasnu zver da izađe. Ali, Džena je ušla na zadnja vrata.

Srećom sve se dobro završilo i niko nije povređen, a tigar je vraćen u kavez.

Na pitanje da li će ponovo ići u cirkus, Džena je odgovorila: "Videćemo. Ipak, više volim da idem u zoološki vrt. Tamo barem životinje ostaju u svojim kavezima".

(MONDO)

Nastavak na Mondo...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.