Ne smeta im ni višak kilograma ni celulit

Izvor: Press, 19.Maj.2017, 13:24   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ne smeta im ni višak kilograma ni celulit

Ljubav koja spaja Pirsa Brosnana i njegovu suprugu Kili Šej Smit zvanično traje od 2011. kada su njih dvoje stupili u brak. Čuveni Džejms Bond je pre dva dana na Havajima proslavio 64. rođendan u društvu svoje životne ljubavi.
foto: zena.blic.rs
Prva fotografija je najavila poljubac poznatih supružnika, a na ovoj se poljubac već dogodio.
BRAČNA IDILA PROFIMEDIA
Keli sve >> Pročitaj celu vest na sajtu Press << vreme otkako se udata za Pirsa prate komentari: "On je mnogo lepši od nje", "Kako li je uspela da ga osvoji?!". A takvi komentari su samo predrasude i više nego površne ocene i nje kao žene i ljubavnih veza.
NJEGOVA ULOGA BONDA SE PAMTI PROFIMEDIA
Tačno je Keli ima višak kilograma, baš kao i celulit, a i Pirs se ugojio. Ali ljubav nema ama baš nikakve veze sa kilažom.
Pirsu je Keli najlepša, kao što je verovatno i on njoj najzgodniji muškarac na planeti.
I to je prva važna stvar koju njih dvoje godinama pokazuju svetom. Druga je da ljubav, kada je ima, može da traje godinama, uprkos svetskoj slavi jednog partnera.
 
LJUBAV ZAUVEK PROFIMEDIA
Keli i Pirs imaju dvojicu sinova, Dilana i Parisa. Glumac je sa prvom suprugom Kasandrom Haris, koja je preminula 1991, dobio sina Šona (oženio se 2014. producentkinjom Sanjom Banić iz Hercegovine).
Brosnan je pokazao koliko veliko srce ima kada je nakon venčanja sa Kasandrom usvojio njeno dvoje dece iz braka Dermom Harisom (preminuo je 1986), Šarlotu i Krisa.
Nažalost, Pirsova ćerka Šarlota je 2013. preminula.
 

Nastavak na Press...






Povezane vesti

Holivudski glumac na plaži razmenjivao nežnosti sa 11 godina mlađom ženom, njihove slike oduševile su SVET! (FOTO)

Izvor: Telegraf.rs, 19.Maj.2017

Foto: Promo..Čuveni Pirs Brosnan 64. rođendan proslavlja na Havajima sa suprugom Kili Šaje Smit, a slike na kojima ovaj par razmenjuje nežnosti preplavile su sve strane medije!..Ovaj par nije se obazirao na fotoreportere koji su obigravali oko njih kako bi ih fotografisali, već su se opušteno kupali...

Nastavak na Telegraf.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.