Ne seća se s kim je spavala u rijalitiju! (VIDEO)

Izvor: Mondo, 13.Jun.2017, 17:33   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ne seća se s kim je spavala u rijalitiju! (VIDEO)

Učesnica rijalitija "Neženja u raju" krivi produkciju za pijanu "akciju" u bazenu!

Rijaliti šou "Neženja u raju" ukinut je nakon pijane "akcije" u bazenu. Učesnica Korin Olimpijos rekla je američkim medijima "da je bila toliko pijana, da se ne seća šta je radila sa DeMarijom Džeksonom".

"Bila je toliko pijana da nije mogla da da pristanak Džeksonu. Ne seća se šta se događalo i krivi produkciju što joj nije pritekla u pomoć tokom odnosa u bazenu", rekao >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << je neimenovani izvor blizak produkciji rijalitija.

Aplikacija MONDA ponovo na Google Play Store! PREUZMITE JE!

Jedan očevidac je potvrdio da je dva sata nakon razmenjivanja nežnosti u bazenu video Korinu "pijanu, zatvorenih očiju, kako se tetura po kući i nosi odeću s pogrešne strane".



Izvor: YouTube

Nastavak na Mondo...






Povezane vesti

KONAČNO: Izvinite za Klunijevog Betmena! (VIDEO)

Izvor: Mondo, 14.Jun.2017, 14:28

Kad glavni glumac kaže da je ovaj film odvratan, onda mora da je tako, ali kad to kaže i reditelj…..Dve decenije pošto smo videli Džordža Klunija i Krisa O Donela u kostimima s bradavicama i helankama, pardon, ulogama Betmena i Robina, stiže izvinjenje od reditelja Džoela Šumahera..."Izvinjavam...

Nastavak na Mondo...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.