Izvor: N1 televizija, 11.Maj.2017, 21:01   (ažurirano 02.Apr.2020.)

National objavio prvu pesmu sa novog albuma

Američki indi rok velikani The National objaviće svoj sedmi studijski album “Sleep Well Beast“ 8. septembra za etiketu 4AD, saopštila je izdavačka kuća Lampshade Media. Album najavljuje singl “The System Only Dreams In Total Darkness” za koji je spot režirao režirao avangardni umetnik Kejsi Reas.

Izvor: YouTube/The National

Producenti albuma su i sami članovi benda, prvenstveno gitarista Eron Desner u čijem je studiju album i sniman. U produkciji su mu >> Pročitaj celu vest na sajtu N1 televizija << asistirali Brajs Desner i Met Berninger, a za miks je bio zadužen Piter Kejtis.

Album će biti objavljen na belom i plavom vinilu, CD-u, daunloud kartici i digitalnim servisima. Pored ovog izdanja, bend je najavio i svetsku turneju prilikom koje će posetiti i nekoliko gradova u Zapadnoj Evropi.

Nastavak na N1 televizija...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta N1 televizija. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta N1 televizija. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.