Nastavljeno suđenje Toniju Cetinskom (FOTO)

Izvor: Mondo, 26.Avg.2019, 16:27   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nastavljeno suđenje Toniju Cetinskom (FOTO)

Danas je u Opštinskom sudu u Pazinu nastavljeno suđenje hrvatskom pevaču zbog saobraćajne nesreće u kojoj je stradao muškarac star 62 godine.

Toni Cetinski je optužen da je 2017. godine u pustoj ulici u Rovinju iz nehata počinio saobraćajnu nesreću u kojoj je smrtno stradao 62-godišnji Rovinjac.

Muškarac je u alkoholisanom stanju ležao na putu u trenutku nesreće, a danas su veštaci na sudu izjavili da je utvrđeno da pevač ije bio pod uticajem alkohola >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << ni droge u trenutku nesreće, prenosi "Glas Istre".

Novo ročište zakazano je za utorak u Opštinskom sudu u Pazinu, kada je predviđeno ispitivanje još petoro veštaka.

"Pomirio sam se sa svim eventualnim ishodima jer, ponavljam, kako god da sve ovo sudski prođe, ništa za mene više nije isto nakon tog kobnog 3. 11. 2017. i nikome ne želim da se tako nešto. To je trauma koju ću nositi u sebi do kraja života i situacija koju često sanjam i iz koje se ne mogu izvući, no nimalo se ne može meriti s tragedijom porodice i prijatelja Ibrahima Kevljanina", rekao je Cetinski ranije.

Nastavak na Mondo...






Povezane vesti

STIGLI REZULTATI Otkriveno da li je Toni Cetinski konzumirao nedozvoljene supstance kada je PREGAZIO ČOVEKA

Izvor: Blic, 26.Avg.2019

Pevaču Toniju Cetinskom je danas, 26. avgusta, nastavljeno suđenje u Pazinu, zbog optužbi da je 2017. godine u Rovinju uzrokovao saobraćajnu nesreću kada je stradao šezdesetdvogodišnji Ibrahim Kevljanin.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.